Marco Asensio – Spaans/Nederlandse adonis

Marco Asensio Willemsen, geboren op 21 januari 1996 in Palma, de hoofdstad van het Spaanse eiland Mallorca. Hij won al drie keer de Champions League en laat om meerdere redenen menig (voetbal)hart sneller kloppen.

Spaans Nederlandse adnonis

Asensio is de zoon van een Spaanse vader en Nederlandse moeder. Dit is een leuk feitje wat alleen echte die-hard voetbalkenners weten. Hij begon zijn carrière in de Segunda División bij de club van zijn geboortegrond Mallorca.

Geboortedatum 21 januari 1996
Geboorteplaats Palma de Mallorca,  Spanje
Lengte 182
Been Links
Interlands 35 (2 goals)

Bij Real Madrid werd hij al 3x kampioen en won hij 3x de Champions League, met recht een prestatie van formaat. In de finale van 2017 scoorde hij de 1-4 tegen Bayern München. Op het WK van 2022 scoorde hij eenmaal in de met 7-0 gewonnen wedstrijd tegen Costa Rica.

Dat hij niet alleen om zijn voetbalkwaliteiten populair is mag duidelijk zijn wanneer een blik op zijn Instagram pagina wordt geworpen. 

Het is natuurlijk erg zonde dat Asensio niet voor Oranje heeft gekozen maar voor het Spaanse team. Gelukkig doet de Spaanse zon hem goed en deelt hij geregeld foto’s op zijn door 15 miljoen fans gevolgde Instagram account.

Voor degenen die graag in Asensio’s DM willen sliden in de hoop op een gezellig avondje hete paella is er minder goed nieuws. Marco Asensio heeft momenteel een relatie met Sandra Garal. Ze is geboren in Puerto Rico en heeft sinds 2019 een relatie met Asensio.

© foto’s – Instagram @marcoasensio10

MEER ARTIKELEN

Cristiano Ronaldo – GOAT (!?)

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, geboren op Madeira op 5 februari 1985. Gegarandeerd een van de grootste spelers en technisch vaardige spelers ooit. De discussie GOAT of niet gaan we niet houden.

Lees verder »

DEEL DIT ARTIKEL